top

Kwaliteit laten we zien

De afgelopen jaren hebben we sterk geïnvesteerd in geavanceerde technieken. Minder handelingen, sneller produceren en maximale automatisering, daardoor kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen tegen scherpe tarieven. Kwaliteit is daarbij een allesomvattend begrip. Kwaliteit zit namelijk niet alleen in hoe een eindproduct er uitziet, het is ook van toepassing op het productieproces en de manier waarop je bijvoorbeeld met privacy-gevoelige persoonsgegevens omgaat. Daarom gebruiken we diverse ISO-certificaten om onze prestaties te meten. Zo houden we onszelf scherp en blijven we continu verbeteren.

  •   ISO 9001
  •   ISO 12747-2
  •   ISO 27001/ ISO 27002
  •   Sublima Raster

ISO 9001

Het certificaat ISO 9001 geeft aan dat we voldoen aan de internationale eisen van dit kwaliteitsmanagementsysteem. Kwaliteit heeft bij ISO 9001 niet alleen betrekking op de producten en diensten die wij leveren, maar ook op de bedrijfsvoering. Concreet betekent het voor jou: we zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen en we bewijzen dat.ISO 12647-2

Het certificaat ISO 12647-2 betekent dat we vrijwel alle zaken rondom de procescontrole binnen het drukproces hebben vastgelegd. Hierdoor kunnen we drukwerk zeer voorspelbaar produceren. Deze standaard garandeert je de beste drukkwaliteit.


ISO 27001 en ISO 27002

Met ISO 27001 en ISO27002 kunnen wij aantonen dat er beheersmaatregelen zijn genomen op het gebied van (data-)beveiliging. Voor alle mogelijke risicoscenario?s liggen er draaiboeken klaar. Denk hierbij aan instructies op het gebied van gebruik servers, organisatie, beveiligingseisen personeel, fysieke beveiliging pand, ontwikkeling en onderhoud van de systemen, etc. Wij zijn het eerste grafimediabedrijf in Nederland dat het certificaat ISO 27002 mocht voeren. Jouw (data-)beveiliging is ook onze zorg.Sublima rastertechniek

SMG beschikt over de Sublima rastertechniek van Agfa. Het sublima raster is een innovatieve manier van rasteren die 2 beproefde rastertechnologieën combineert om zo nieuwe gradaties te bereiken op de pers voor halftonen. Aangezien het Sublima raster gebruik maakt van hogere lijnfrequenties wordt het risico van moiré (storende geometrische patronen) aanzienlijk verminderd. Ook zonder vergrootglas kunt u de verbeterde detailweergave en kleurstelling constateren.
seperator
seperator