top

Even Voorstellen

SMG adviseert al sinds 1952 op het gebied van gedrukte communicatie. Met ruim zestig jaar aan ervaring zijn we uitgegroeid tot een specialist in totaaloplossingen voor al je wensen op het gebied van crossmediale concepten. Hoe groot of ingewikkeld je mediaproductie ook is, SMG is een partner die meedenkt en ontzorgt.

Creatie en design, druk- en printwerk, ICT, fulfilment en voorraadbeheer, logistiek en distributie; op alle gebieden begeleiden we of nemen we je het werk volledig uit handen. SMG zorgt ervoor dat je mediaproducten op de juiste wijze geproduceerd worden en op tijd de deur uit gaan.

Persoonlijk Contact

In een tijd waarbij steeds meer processen geautomatiseerd worden en schakels binnen bedrijfsstructuren wegvallen, vinden we het bij SMG belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden. Daarbij houden we van heldere en vooral korte communicatielijnen. Wij kunnen je projecten via ons ERP-systeem real time volgen. Je vaste contactpersoon is hierdoor altijd op de hoogte van de status van je opdrachten. Wij geven je advies op maat en samen komen we tot de beste productiewijze. Of dit nu over print, druk of online mogelijkheden gaat. Zijn er vragen? Dan hebben wij direct de antwoorden voor je beschikbaar.


Algemeen

Moderne en dynamische mediatools zoals opmaak- en bestelportals, beeldbanken en complexe logistieke modules worden ingezet om processen te ondersteunen en te versnellen. Zo helpt SMG jou succesvol te zijn. Onze mediaproducties worden geproduceerd in de hoogste kwaliteit. Op tijd leveren is standaard. Hierdoor zijn wie niet alleen leverancier, maar bouwen wij aan langdurig partnership.
Niet voor niets mogen we klanten als Achmea, Windesheim en Reaal tot onze trouwe klantenkring rekenen. Wil je maatwerk als basis voor je mediaproducties? SMG maakt het mogelijk.

seperator
seperator