top

SMG Media

De ontwikkelingen op het gebied van techniek, internet en software volgen elkaar snel op. Onze ICT-specialisten volgen de nieuwste ontwikkelingen op de voet en zijn experts in het integreren van externe (procurement- en web2print-)systemen. Grafische trafficprocessen kunnen eenvoudiger en efficiënter plaatsvinden en zijn voor jou of je medewerkers met een paar muisklikken te overzien. Bijvoorbeeld communicatie-uitingen, waarbij de foto’s uit een beeldbank komen en er koppelingen worden gemaakt met veerschillende databases voor teksten en klantgegevens. Via onze overzichtelijke en simpel te gebruiken webmodules worden mediaproducties eenvoudig en snel verwerkt. Onze ICT-ers realiseren gebruikersvriendelijke, tijd- en kostenbesparende oplossingen op het gebied van o.a. online bestellen via een webshop, automatische opmaak van bestanden en web2printoplossingen. Maatwerk en volledig toegespitst op jouw organisatie.

Ontwerp

Hoe bereik jij je klanten en welke boodschap wil je overbrengen? Beschikken jouw brochures over kernachtige, aansprekende teksten? Is het ontwerp van jouw folders of webshop op de juiste doelgroep afgestemd? Past de huisstijl bij jouw organisatie? Kortom, ben je tevreden over de huidige crossmedia-activiteiten?

Als premedia- en crossmediaspecialist staan we garant voor een perfecte basis van jouw communicatiemiddelen. We helpen bij de conceptontwikkeling en zetten ideeën vervolgens om in een duidelijk offline of online ontwerp waar verder mee gewerkt kan worden. Onze grafisch ontwerpers en artdirectors zorgen ervoor dat jouw (digitale) wensen in beeld worden gevangen.ICT

Een kleine greep uit onze ICT-diensten:

  • Gepersonaliseerde of geïndividualiseerde digital print producties
  • Digital publishing in alle denkbare vormen
  • Webshops voor inkoop van (on demand) producten en web2printoplossingen
  • Database publishing
  • Het opzetten van crossmediacampagnes (met gebruik van apps en/of webapps)
  • Inkoop via gebruiksvriendelijke online bestelsysteem
  • Ontwerp van gebruiksinterfaces
seperator
seperator