top

SMG Druk

SMG biedt haar klanten eindeloze mogelijkheden op grafisch gebied. Van klein- tot grootformaat en van print tot offsetdruk. Onze kwaliteit is jouw visitekaartje!

Prepress

Digitaal of analoog, wij zorgen ervoor dat jouw producten klaar zijn om te drukken en printen.

Tussen het ontwerp en de uiteindelijke versie van een product zit een divers traject van verschillende schakels. Op iedere plek hebben wij experts die je snel en precies helpen. Digitaal of analoog, wij zorgen ervoor dat jouw producten klaar zijn om te drukken en printen. (Ook als je dat bijvoorbeeld in een ander deel van de wereld zou willen laten doen.) Wij controleren zorgvuldig de aangeleverde bestanden, verzorgen de opmaak, bewerken na en maken aanpassingen waar nodig. Je kan daarbij op ieder moment nog wijzigingen aanbrengen. Zo blijft het proces flexibel en dat geeft jou als klant een enorme bewegingsvrijheid.


Druk

Jaarverslagen, briefpapier, brochures, folders, flyers en posters.

Jaarverslagen, briefpapier, brochures, folders, flyers en posters, het zijn belangrijke uitingen richting jouw (potentiƫle) klanten. Bij SMG beschikken we over de kennis en faciliteiten om alle denkbare soorten drukwerk te leveren. Heb je een creatief idee? Wij maken het! Wat en hoe je iets communiceert, representeert waar je als bedrijf voor staat. Door middel van praktische ervaring, creativiteit en innovatieve technologie zorgen wij voor het mooiste eindresultaat.Fulfilment en Warehousing

Opslag, verwerking en verzending zonder zorgen

Opslag, orderverwerking en verzending, wij regelen het voor je. Overzichtelijk en met maximale efficiency, service en deskundigheid. One stop shopping. Met verschillende fulfilmentdiensten ontzorgen we je op het gebied van logistiek. Binnen je eigen online portal kun je 24/7 producten afroepen en bestellen. De status van je opgeslagen producten zijn real time te bekijken, zodat je altijd op de hoogte bent van de actuele voorraden. Je eigen communicatiemiddelen altijd beschikbaar op het moment van jouw keuze.
seperator
seperator