top

FSC®

30 april 2018


Meer en meer mensen zijn geïnteresseerd in waar producten vandaan komen, hoe ze worden gemaakt en wat hun impact is op de wereld om hen heen. Dit betekent dat eco-referenties een steeds grotere rol spelen bij beslissingen van consumenten en bedrijven over wat ze kopen.

SMG vindt het belangrijk om te laten zijn dat zij op een milieuvriendelijke, economisch en sociaal verantwoorde manier opereert. Daarom is SMG gecertificeerd voor Forest Stewardship Council (FSC). Het garandeert je dat het FSC®-gelabelde product dat je koopt afkomstig is van een bos- en leveringsketen die op verantwoorde wijze wordt beheerd.

Om de FSC®-certificering te behalen en behouden moeten wij ons houden aan 10 regels die betrekking hebben op de essentie van verantwoord bosbeheer. Deze regels zijn wereldwijd van toepassing.

SMG heeft met het FSC®-certificaat het recht om het FSC®-keurmerk te gebruiken op haar producten. Hierdoor is direct zichtbaar dat het product op de juiste manier is verwerkt in elke productiefase “van bos tot papier”.

Meer weten? Kijk op http://www.fsc.nl of neem contact op met je accountmanager.seperator
seperator