top

MVO

Als een van de grootste grafimediabedrijven binnen Nederland neemt SMG een belangrijke maatschappelijke plaats in. Daarom willen we een voorbeeld zijn voor anderen en leggen we ons toe op maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Dat betekent in de praktijk dat we volgens strenge milieuregels werken, die we jaarlijks laten toetsen. We roepen dus niet alleen dat we duurzaam willen ondernemen, we hebben de certificaten die dat bevestigen. Maar MVO is meer. Zo bieden we bijvoorbeeld jaarlijks stagiares de mogelijkheid om ervaring op te doen op diverse vlakken en bieden we werkgelegenheid aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. En steunen we goede doelen. Wij verzorgen kosteloos drukwerk voor bijvoorbeeld Pink Ribbon, Ronald McDonald, Cancer Centre Amsterdam. Op deze manieren zijn we actief betrokken bij de maatschappij.

ISO 14001

ISO 14001 is een wereldwijd toegepaste norm om milieumanagement-systemen op te zetten en te certificeren. Dit certificaat geeft aan dat we milieu geintegreerd hebben in ons algemene managementsysteem.FSC®

Het FSC®-keurmerk (Forest Stewardship Council) geeft u de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Zo weet je zeker dat deze grondstof niet uit oerbossen komt.


WEZO-medewerkers

SMG houdt in haar bedrijfsvoering rekening met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij hebben een samenwerkingsverband met de Wezo. Enthousiaste medewerkers worden bij SMG ingezet om werkzaamheden op het gebied van handmatige afwerking, verpakking en logistieke werkzaamheden uit te voeren. SMG biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid zich te ontwikkelen tot waardevolle medewerkers, passend bij hun capaciteiten.

seperator
seperator